top of page

Wie ben ik!

In contact staan met anderen, van betekenis zijn en de wereld een klein beetje mooier maken voor de ander en mezelf. Deze idealen hebben mij altijd gedreven (hoewel ik er zeker niet altijd deze woorden aan heb weten te geven). Op 18-jarige leeftijd vertrok ik naar Bolivia voor een uitwisselingsprogramma en werkte ik afwisselend met verstandelijk beperkte-, dove-, blinde- en straatkinderen. Een leerzame tijd waarin ik eenzaam, in contact met prachtige nieuwe vrienden, enthousiast, verveeld en onderzoekend mijn weg ging. Ik deed waar ik van droomde en daarbij nam ik de mindere kanten voor lief (zeker niet altijd van harte). Een levenswijze die mij past. Nog steeds kies ik voor wat mijn hart ingeeft en probeer zo goed en kwaad als het kan ook de mindere kanten voor lief te nemen.

 

Ik begon op mijn 17de als vrijwilliger en kan inmiddels terugkijken op ruim 30 jaar waarin ik met plezier en uitdagingen naast mensen heb mogen staan om ze te ondersteunen, begeleiden of behandelen.

Naast mijn eigen praktijk als psychosociaal therapeut werk ik als praktijkondersteuner GGZ bij een huisartsenpraktijk.

Samen met mijn man woon en werk ik vanuit het huis waarin ik ben opgegroeid. We hebben, als samengesteld gezin 6 kinderen, die op eigen wijze hun leven leiden.

Toen ik 3 jaar geleden kennismaakte met ACT (Acceptance and Commitment Therapie) vond ik een werkwijze die mij als gegoten zat. Jij en ik samen, vanuit verschillende perspectieven onderzoeken hoe jij je leven op waardegerichte wijze kan leiden en kan zijn wie je bent!

bottom of page